WordPress 4.7.2

Hvis du selv er blogger, så er det værd at tjekke om du selv har nyeste udgave af WordPress på din blog. Den nyeste version hedder 4.7.2, og det er absolut værd at holde sin blog opdateret. Det er med til dels at sikre, at sikkerheden er i top, men også funktionaliteten er vigtig.

Man bør ikke kun forvente, at bloggen opdaterer sig selv. Selvom den som oftest gør det, så vil det at du lige får kigget på dit Kontrolpanel være en vigtig ting, fordi du samtidig får opdateret dine plugins og får renset op i spam kommentarer.

Jeg har sagt det før, men siger det gerne igen: WordPress er genialt både for nybegynderen, der vil hurtigt i gang med at blogge, men også for dem, som kender en smule til PHP og HTML. Hvis du så endvidere kender til CSS (Cascading Style Sheets), så kan du hurtigt tilpasse de små ting, som ikke lader sig gøre med peg og klik med musen…

 

Leave a Response