Tjen flere penge online — syv gode råd

I dag vil jeg give dig syv gode råd til hvordan du kan tjene penge online. Du kan faktisk komme til at tjene mange flere penge hvis du læser opmærksomt med, og følger mine råd. Hvis det er din idé at tjene penge online i det nye år vil du opdage, at der skal handling til. Den handling kan du tage allerede nu, og så vil du være meget bedre forberedt til at tjene langt flere penge til sommerferien.

Her kommer de syv gode råd til at tjene flere penge online:

  1. Læs e-bogen Tjen penge online
  2. Læs e-bogen Sådan tjener DU penge på bannerreklamer
  3. Følg denne blog Tjen penge i din fritid – på nettet
  4. Vær kreativ med de produkter du allerede har på din harddisk
  5. Skriv i snit tre kommentarer på andres blogs – hver dag
  6. Skriv indhold på din blog
  7. Lær af dine fejl, og kom videre i livet

Ovenstående syv punkter lyder måske banale, men det VIRKER. Læs videre og forstå hvorfor.

Læs e-bogen Tjen penge online
Hvis du ikke allerede har en god forståelse af det at tjene penge online, så er der en e-bog der virker. Den hedder Tjen penge online, og du kan endda hente to gratis prøvekapitler før du bestemmer dig for om e-bogen for dig vil være værd de 149,- den koster.

Du vil lynhurtigt opdage, at e-bogen er over det dobbelte værd. Jeg er ikke grådig, så jeg har sat prisen lavt så alle kan være med. Jeg synes nemlig det kunne være rigtig sjovt hvis mange flere brød tendensen med at tænke i krisebaner. Hvorfor blive ved med at være pessimist når du i stedet kan begynde din karriere online med at tjene langt flere penge? Det er svært at få armene ned når jeg har et vinderprodukt, og hvis du læser de to prøvekapitler vil du også begynde at forstå ideen bag det at tjene penge online.

Læs e-bogen Sådan tjener DU penge på bannerreklamer
Hvis du, som mange andre, efterhånden har opdaget, at du ikke kan overleve på Adsense alene, så er bannerreklamer absolut noget for dig. Din niche er måske én som præsterer dårligt på nøgleordene, men hvis du bliver dygtigere til at tænke kreativt, vil du stensikkert kunne finde relevante bannerreklamer som matcher dine besøgendes interesser, og inden du får set dig om, har du optimeret din indtjening væsentligt.

Følg denne blog Tjen penge i din fritid – på nettet
Det virker indlysende, men ikke alle tænker på at bruge menupunktet Kategorier her på bloggen. Hvis du er i tvivl om et bestemt emne, f.eks. AWeber, ClickBank eller nichemarketing, så brug dog kategorierne til at finde relevante artikler.

Der er masser af ting jeg præsenterer her på bloggen som du kan tjene penge på online. Det er kun et spørgsmål om at implementere de gode råd du får.

Hvorfor ikke få gennemgået indholdet så du kan komme godt i gang nu hvor vi lige har vendt kalenderbladet til år 2010?

Vær kreativ med de produkter du allerede har på din harddisk
Hvis du er som mange andre, så har du sikkert allerede en del produkter liggende på din harddisk. Det kunne være en rapport du har købt, som du faktisk har gensalgsrettigheder på. Hvorfor ikke aktivere rapporten ved at videresælge den?

Hvis produktet er godt, og du bare har glemt at handle på det du allerede har købt, så er det aldrig for sent. Men du må erkende, at det først og fremmest var dig selv der GLEMTE at aktivere det indhold du har liggende.

2010 skal være et handlingens år, ikke sandt? 🙂

Skriv i snit tre kommentarer på andres blogs – hver dag
Mange bekymrer sig om hvorvidt en blog er “NoFollow” eller “DoFollow”, men de stiller det forkerte udgangspunkt op for deres kommentarer. Hvis du laver en Google Alerts på dit navn vil du opdage, at Google også registrerer kommentarer du skriver på en NoFollow-blog. Så det kan godt være blogejeren har sat NoFollow på sin blog, men Google følger alligevel med i indholdet. Kan være det ikke bliver indekseret med lige så høj linkværdi som en DoFollow-blog, men eftersom der er langt flere NoFollow-blogs end DoFollow-blogs, så burde potentialet alligevel være til stede.

Hvis du gerne vil vide mere om SEO, så vil jeg anbefale, at du følger min blog SEO for begyndere. Så er du bedre rustet til at få det bedste ud af din indsats online.

Jeg kan i hvert fald se en væsentlig udvikling i de besøgende, og du vil kunne gøre præcis det samme.

Skriv indhold på din blog
Det virker nærmest indlysende, men det er her mange fejler. De “glemmer” at skrive nyt indhold, og en blog uden nyt indhold er en blog der er på vej ned — og ud af folks bevidsthed.

Derfor skal du sætte dig et mål om at skrive regelmæssigt. Gerne et par gange eller tre om ugen, men i hvert fald regelmæssigt.

Lær af dine fejl, og kom videre i livet
Mange bliver frustrerede når de første gang ikke lige opnår de ønskede resultater. Det der ofte mangler er en grundig analyse af hvad du gjorde forkert.

Havde du været ansat i en virksomhed laver de ofte en analyse af hvordan en kampagne er gået. Så kaster man både positive og negative indtryk op på et whiteboard, hvorefter der vurderes på hvad der var helt i orden, og hvad der kunne være gjort endnu bedre.

Sådan thener du flere penge online
Hvis du gerne vil tjene flere penge online så går du i gang straks. Så bruger du de råd du har fået, og jo hurtigere du kommer i gang, jo bedre vil dine resultater blive i år. God arbejdslyst

Leave a Response