Coronakrisen afslørede en dårlig moral

Den ultimative form for egoisme blev afsløret under coronakrisen. Nogle havde hamstret håndsprit, mundbind, gær og toiletpapir – og flere pile pegede også i retning af, at nogle sågar havde begået tyveri fra arbejdspladsen for, at få fat på disse ting foran alle andre. En kanal for salget af ikke-typiske varestørrelser var til stede på DBA, og heldigvis var der flere, der valgte at anmelde denne adfærd til DBAs kundeservice.

Det har nu fået DBA til at slette disse annoncer, som man kan læse på DR Online.

Det er glædeligt, at DBA rent faktisk lytter til anmeldelserne, for adfærden er topmålet af egoisme! Ovre i USA brændte en ung mand inde med knap 18.000 flasker håndsprit, da Amazon m.fl. lukkede hans salgskonto.

Så ka’ de lære det!

Ganske som politiske ideologier kun sjældent tager hensyn til egoismen som menneskelig faktor, så er én ting sikkert: markedskræfternes herlighed KAN være en kæmpe ulempe, når et samfund først mangler den solidariske tænkning.

Hvad kan man bruge dette til i forhold til online indtjening, tænker du måske. Jo, man skal i den gode handel som sælger levere god kvalitet til sine kunder, og som køber skal man netop få brugbar information for at en handel er en win-win situation for alle parter.

God vind til alle bloggens læsere. 🙂

One Response to “Coronakrisen afslørede en dårlig moral”

  1. […] Coronakrisen med den efterfølgende nedlukning af store dele af samfundet har været mildere for dem, som allerede har taget det store skridt, at gøre dele af deres forretning til en online business. Ikke at de dermed har haft samme omsætning som før corona, men de har i det mindste HAFT en omsætning… […]

Leave a Response