Ny Årsplan for Onlinebizzer fra Maj Wismann

Forsiden på Årsplanen

Som jeg skrev i artiklen Årsplan for Onlinebizzer 13. januar sidste år, så udgiver Maj en årsplan, som kan gøre underværker for dig som selvstændig. I år er ingen undtagelse for jeg har lige læst i indbakken, at hun også i år udgiver en Årsplan for Onlinebizzer.

Som jeg skrev i sommeren 2020, så er online business slet ikke så tosset. Under corona-nedlukningen, så kan en online forretning være forskellen mellem liv og død for en virksomhed. Du kan ikke tjene penge, hvis ikke du kan få kunder i butikken – og dén begrænsning eksisterer ikke online.

3. august 2019 skrev jeg som bekendt artiklen Onlinebiz med Maj Wismann, hvor jeg anbefalede dig, at følge med ovre hos Maj. Den anbefaling gælder stadig, for jeg skriver, som de fleste kan se, kun sjældent på denne danske blog om online indtjening. Jeg skriver lejlighedsvis et indlæg eller to ovre på min engelske blog om det at tjene penge online, men jeg kan ikke løbe fra, at mit fokus har ændret sig. Så vil jeg hellere sende folk godt videre, som har interessen for at skabe sig en online forretning.

Præcis lige så genial for iværksætteren som Parplan 2021 er det i parforholdet

Hvis du griber chancen, og får fat på Årsplan for Onlinebizzer 2021 (som er gratis), så får du samme geniale plan for din virksomhed, som par får til deres parforhold med Parplan 2021. Det er kæmpesejt, for det at gøre status er noget jeg ofte har beskrevet her på bloggen. Samtidig lægges der gennem planen op til, at du grafisk danner dig et overblik – både over nøgletal, mål, metoder m.v.

Det kan simpelthen bare ikke gøres bedre. Jeg anbefaler dig varmt at få kigget på Majs årsplan. Det kunne meget vel blive en af dine mest begavede beslutninger i år.

Held og lykke herfra, og god arbejdslyst med årsplanen for din online forretning. 🙂

Leave a Response