Online business er slet ikke så tosset

COVID19 - coronakrisen og online business

Coronakrisen med den efterfølgende nedlukning af store dele af samfundet har været mildere for dem, som allerede har taget det store skridt, at gøre dele af deres forretning til en online business. Ikke at de dermed har haft samme omsætning som før corona, men de har i det mindste HAFT en omsætning…

Der er en del brancher hvor online business er slået igennem. Forfattere har aldrig solgt så mange e- og lydbøger som nu. Det er ikke den fysiske bogs død – selvom den har været forudsagt længe! 🙂 – men blot en spredning af salget, fordi bøger ikke længere er noget ret mange bruger i deres møblement. Dén trend vil næppe ændre sig – og uanset ens egen holdning til dette, så må man bare forholde sig nøgtern til det vi ser.

Overvej om DU kan gøre din forretning digital

Det vil være en rigtig god ide, at overveje om du kan gøre din forretning digital. Det ville være tudetosset, hvis ikke vi alle lærte af den krise vi lige har været igennem, og ingen ved endnu om der kommer en anden bølge.

Det første hotel er allerede gået konkurs, de første restauranter ligeså, så det er ingen aprilsnar. Det er den nye virkelighed, at skrøbelige brancher må og skal nytænkes, hvis man vil fremtidssikre sin virksomhed.

Du kan gøre dig selv en stor tjeneste ved at overveje om ikke det er nu, du skal til at rykke på det, du ser. Ikke nødvendigvis midt i sommerferien, og så måske alligevel. Hvis du nu alligevel har en blok papir med på ferien, så kan en god rosé nydes sammen med din partner, hvis I er vant til at sparre med hinanden.

Lav en SWOT-analyse, lav en brainstorm – få sat ordene på papir, og se om ikke det kan blive redningen for din ide, at den får digitale vinger.

Held og lykke med det, og fortsat god sommer til alle. 🙂

One Response to “Online business er slet ikke så tosset”

  1. […] jeg skrev i sommeren 2020, så er online business er slet ikke så tosset. Under corona-nedlukningen, så kan en online forretning være forskellen mellem liv og død for en […]

Leave a Response