Artikeldatabaser – slet ikke så tosset

Der er flere grunde til, at artikeldatabaser slet ikke er nær så tosset en idé som nogle tror. Primært eksponeres du langt mere end kun på din blog, alene. Men ydermere har du også den fordel at du kan skrive 5-10 artikler om et bestemt emne uden du nødvendigvis behøver, at oprette en separat blog til dit indhold.

Der er faktisk to steder jeg gerne vil anbefale dig hvis du gerne vil sprede kendskabet til dit navn — det såkaldte branding, og det er følgende to steder:

  1. EzineArticles
  2. HubPages

Jeg vil gerne beskrive begge steder for dig, så du også kan overveje om ikke det lige var noget for dig, og den spirende forfatter der måske gemmer sig i dig.

EzineArticles

EzineArticles kan nogle gange godt være LIDT langsomme til at godkende dine indlæg, men til gengæld har de en meget bred vifte af kategorier, og er et ganske velbesøgt domæne.

Dit navn eksponeres godt hvis du husker at lave nogle artikler med en god og fangende titel. Når folk søger efter nøgleord som matcher dine artikler vil du opdage, at EzineArticles scorer ganske godt. Ikke hver gang, men det gør din egen blog jo heller ikke — endnu. Til det SEO-mæssige kan du følge bloggen SEO for begyndere, hvis du gerne vil lære andre tricks.

Jeg fik faktisk også en positiv overraskelse for jeg fik både en notesblok og en flot kuglepen for lidt over 2 uger siden fra EzineArticles. Ganske gratis. Så nu har jeg en blok til nye artikelideer, og en kuglepen lige ved hånden når jeg ikke lige gider bruge Biltemas kuglepenne (som godt nok er billige, men også minder en del om de gammelkendte Bic-kuglepenne man finder rundt omkring på mange kontorer).

Så udover at få spredt dit indhold på nettet, så er der altså også overraskelser i vente. Op til juletiden var det en kaffekop, og så fremdeles.

Men altså: til indhold hvor du gerne vil vise dit værd som tekstforfatter, så er EzineArticles absolut et sted der er værd at besøge. Tjek det ud ved at besøge EzineArticles’ egen hjemmeside.

Hvis du gerne vil se de 8 artikler jeg indtil videre har skrevet, så kan du tjekke dem ved at klikke på linket: http://ezinearticles.com/?expert=Henrik_Blunck

HubPages

HubPages handler om næsten det samme, men dér har du lidt mere frie hænder med hensyn til designet af dine sider. Jeg har f.eks. lavet 16 forskellige hubs, som du kan se herfra: http://hubpages.com/profile/h_blunck.

HubPages arbejdes der med indhold med smarte skabeloner som du kan tilpasse til dit indhold. Du kan f.eks. selv afgøre om billedet skal fylde hele indholdsområdet, eller om det skal være placeret med din tekst rundt om billedet. Du kan ligeledes bestemme hvor kommentar-feltet skal placeres, og afgøre hvor mange reklamer der må være på din side.

Der er også en indstilling hvor du kan definere om din HubPage kan betragtes som kommerciel eller ikke. Altsammen til finjustering af hvordan din side kommer til at se ud. Simpelthen et glimrende system hvis du har noget indhold som kræver mere end tekst.

Du kan selv tjekke Hubpages ved at klikke på dette link til HubPages’ hjemmeside.

Konklusion

Til artikler som kun er ren tekst vil jeg anbefale, at du kigger nærmere på EzineArticles, mens det godt kan betale sig, at kigge på HubPages, hvis du har brug for at integrere andet indhold i de tekster du skriver.

God arbejdslyst.

Leave a Response