Onlinebiz med Maj Wismann

Du skulle tage og kigge nærmere på Maj Wismanns Onlinebiz. Hun kan det shit, og hun brænder for det. 🙂

Det er næppe nogen hemmelighed for faste læsere, at der har været langt imellem snapsene her på denne blog, og derfor kaster jeg denne anbefaling som en af de sidste artikler på denne blog.

Jeg har altid ment, at man skal vedligeholde de ting, man virkelig brænder for, og med udbredelsen af Facebook – og nedlæggelsen af G+ – har meget ændret sig siden jeg selv startede med at interessere mig for online indtjening.

Jeg kommer ALDRIG – og jeg mener virkelig A-L-D-R-I-G – på Facebook igen, hvilket du sikkert allerede har læst om ovre på https://blunck.dk/facebook/, og derfor kommer jeg heller ikke til at kunne give dig den fulde palet af goodies for en online indtjening. Det er et bevidst valg, for skal man drive forretning på nettet her i landet, så skal man bare erkende helt fra starten af, at FB er et must

Jeg var gået i gang med at skrive en bog om emnet, men gik i stå, og det har jeg tidligere skrevet om. Når du går i stå, så er der som regel en årsag. Den årsag har taget lidt tid at finde, og derfor er beslutningen også truffet mens jeg skriver disse ord.

Du skal, kære læser, have lov til at komme godt videre, og derfor anbefaler jeg, at du kaster et blik på Onlinebiz – Maj Wismann vil tage dig godt videre med dine projekter.

Rigtig god fornøjelse herfra. Over and out. 🙂

2 Responses to “Onlinebiz med Maj Wismann”

  1. […] fortsættelse af mit indlæg fra august, hvor jeg ledte dig videre til Maj Wismann, så vil jeg godt lige følge op med et godt forslag, […]

  2. […] august 2019 skrev jeg som bekendt artiklen Onlinebiz med Maj Wismann, hvor jeg anbefalede dig, at følge med ovre hos Maj. Den anbefaling gælder stadig, for jeg […]

Leave a Response