Årsplan for Onlinebizzer

I fortsættelse af mit indlæg fra august, hvor jeg ledte dig videre til Maj Wismann, så vil jeg godt lige følge op med et godt forslag, som rent faktisk er gratis. Du skal kun give din e-mail for at få fingrene i denne fantastiske sag.

Maj har en rigtig god pointe. Hvis du gerne vil gøre 2020 til dit bedste år, så er det en rigtig god ide, at tjekke op på hvad der gik rigtig godt, og hvad der gik mindre godt i 2019. Det giver et godt pejlemærke på hvor din business er på vej hen.

Faste læsere vil huske, at jeg er vild med at gøre status. Jeg anbefaler det faktisk kvartalsvis, fordi det giver gode måltal for om din indsats er den rigtige, eller der er områder, du bør styrke.

Du kan læse mere om hendes Årsplan for onlinebizzer ved at klikke på titlen.

Det er en rigtig god plan, og da hun i forvejen arbejder med parplanen, når det gælder parforhold, så ligger det i naturlig forlængelse også at bruge en årsplan for ens onlineforretning.

God læselyst derovre.

One Response to “Årsplan for Onlinebizzer”

  1. […] jeg skrev i artiklen Årsplan for Onlinebizzer 13. januar sidste år, så udgiver Maj en årsplan, som kan gøre underværker for dig som […]

Leave a Response