Når erhvervslivet burde snuppe en tudekiks!

Selvom danske medier er hurtige til at holde mikrofonen for restauratører og andre, der mangler arbejdskraft, så burde de snuppe en tudekiks!

Det er nærmest tragisk at se, hvordan folk kan pibe over at der er konkurrence om vores unge mennesker. Man vi helst have politikerne til at gøre det ene, og senere det andet. Ingen tænker over, at den nye generation faktisk VIL have en bedre work-life balance. Man vil helst ikke til lommen, men håber, at man kan ‘tvinge’ sig til at få personale.

Det her BURDE vække til eftertanke!

Det er præcis som efter overenskomstforhandlinger er overstået. Før er budskabet mådehold, krisesnak m.v. Når aftalerne er skrevet under, dukker der ‘nye tal’ op, og så går det jo egentlig meget godt. Hvorfor der ikke er nogen journalister der har gravet i dette er mig en gåde – for vi ser det de facto hver gang der er overenskomstforhandlinger.

Det er præcis det samme, når arbejdsgivere brokker sig over, at kvinder i den fødedygtige alder skal på barsel. Det er en del af det at vise samfundssind, at man glæder sig på sine ansattes vegne over, at de vil sørge for at vores befolkning holder sig i live…

Alt handler om arbejdsglæde og medarbejderpleje

Det hele handler om arbejdsglæde og medarbejderpleje. Hvis man GIDER interessere sig for sine ansatte på den gode måde, og glæder sig på deres vegne, så kan man skabe den synergi, at folk virkelig gerne vil bidrage til det fælles bedste.

Dén stemning kommer ikke af sig selv. Den kræver glæde i alle niveauer i en organisation, og det er næppe raketvidenskab for dem, som har snust til ledelse, vel?

Fortsat god sommer til alle læserne. 🙂

Leave a Response