Drop Facebook Comments Plugins

Vi ser det mange steder. Ganske mange medier har koblet deres kommentarfelt sammen med Facebook-strømmen, og det har både fordele og ulemper.

En af de indlysende fordele er, at det hele er sammenkædet med mediets Facebook tidslinje, men omvendt forhindrer det også kommentarer fra folk, som har forladt Facebook.

Nu er der ikke ret mange, der har opgjort hvor mange, der helt har forladt Facebook igen. Dog er det i hvert fald en trend jeg har bidt mærke i, fordi jeg netop forlod Facebook for snart et par år siden. Jeg har hørt om flere, der har valgt at gøre det samme, og der er nok kun én grund til, man ikke har opgjort hvor mange der har truffet denne beslutning.

Der er nemlig penge i alibiet om, at du rammer bredt, hvis du integrerer med Facebook – og dét budskab er der næppe ret mange, der vil modsige.

Dog handler alt om profilering, og det er ganske tidskrævende at sortere i de trolls, der kan finde på at skrive på din tidslinje. Når først du rammes af bare nogle få negative kommentarer, så starter en ond spiral, hvis ikke du ryder op med hård hånd. Det gælder over alt online, fordi mange føler sig anonyme bag deres skærme rundt omkring.

Hvad er dine tanker om Facebook i øvrigt? Dine kommentarer er velkomne – uanset om vi er enige eller ikke er det. 🙂

Leave a Response