Tænk dig rigtig godt om før du hopper på automatiske projekter

Som du sikkert husker, har jeg tidligere sagt, at man ikke skal tage penge med på arbejde. Man må gerne tænke sig godt om, og løftet om automatiske systemer, som kan sikre dig en god indtjening vil ofte være svindel eller selv i bedste fald et forsøg på svindel.

Jeg bliver altid bedrøvet på ofrenes vegne, når jeg hører om, at folk har taget chancen, og mistet hele deres opsparing. For selvom alle har ansvaret for egne handlinger, så er der bare nogle, der glemmer at tænke sig om. Det er også det, som ligger til grund for ludomani. Folk vil gerne ud af en desperat situation, og når indsatsen virker lille og gevinsten potentielt stor, så hopper mange på vognen…

Lyder det næsten FOR godt til at være sandt, så ER det nok også for godt til at være sandt!

Du KAN tjene ordentlige penge på den lovlige måde ved langsigtet arbejde enten med en blog, din egen e-bog og en masse andre projekter. Du får mig ikke til at love dig, at du bliver den næste der tjener 100.000 om måneden på din blog, men jeg KAN love dig, at muligheden er til stede, hvis du husker at følge med i de fornuftige ting der deles på denne og andre af mine (og andres) blogs.

Det er ikke raketvidenskab.

Selvom det tager tid at få sig et trofast publikum, så er vedholdenhed nøglen til, at folk bliver ved med at komme til dig for at læse det DU har at byde på.

Man skal ALDRIG gå på kompromis med kvaliteten og troværdigheden. Uanset hvad jeg kunne få per reklame, ville den seneste trend – den såkaldt danske metode – ALDRIG få min anbefaling. Binære metoder giver jeg ikke en dyt for. Hvis nogen har haft succes med det, så tillykke, men jeg hopper ikke med på dén vogn.

Derimod kan jeg love dig for, at når jeg kan skabe en trafik på min private blog med 70.000+ månedlige hits kan alle skabe trafik. Du kan blot gå tilbage i arkivet, og læse om teknikkerne. Når du derefter ganske gratis kan bruge de samme teknikker, vil du naturligvis kunne skabe lignende resultater – eller bedre.

Alt afhænger af ens publikum.

For begynderen handler det om, at opbygge sit publikum. Præcis som store danske musiknavne engang startede i forældrenes garager eller kældre, så er det alt sammen afhængig af din indsats. Publikum bygges op, og det seriøse indhold vil til hver en tid holde langt bedre end binære systemer, arbitrage og alle andre forsøg på at få den hurtige (og spekulative) gevinst.

Rigtig god fornøjelse – og fortsat god sommer. 🙂

Leave a Response