Med kniven for struben

Mange af jer, kære læsere, har stensikkert set Bo Bech i Med kniven for struben på TV3. Fælles for alle restauranterne er, at de har manglende omsætning. Der mangler engagement, vitalitet, kvalitetskontrol og energi. Når først energien er på plads, og arbejdsmetoderne er revideret, går det rigtig godt i mange af køkkenerne efter Bo Bech har været forbi. Sådan er det også med det at tjene penge på nettet. Du skal nogle gange revidere dine metoder, altså se din butik udefra.

Her på bloggen har jeg delt mange forskellige tips og ideer til hvordan du kan komme i gang med at tjene penge på nettet. Nogle af jer har fået ny inspiration, nye ideer, og i det hele taget fået chancen for, at gribe tingene an på en ny måde.

Hvor mange har handlet?

Hvor mange har forbedret deres online indtjening?

Jeg ved det ganske enkelt ikke, for ingen kommenterer. Jeg kan gætte mig til stigende trafik på flere af mine blogs må skyldes, at flere iblandt jer HAR fundet det I søgte. Om I er kommet hertil ud fra en Google-søgning eller om I har fulgt med via RSS ved jeg ikke.

Én ting er dog sikker: jeg ved, at den tid hvor denne blog var nede har kostet en del af den fremdrfit, der var på bloggen. Jeg ved at andre blogs er kommet retur til god trafik, og det er samme mål med denne blog.

Jeg har længe været fristet til kun at fokusere på online indtjening på engelsk, men jeg nægter at give op. Jeg tror på, at vi her i Danmark også kan det her. Vi har alle adgang til internettet, og vi har alle muligheden for at skabe en fremtid. Uanset om du vil blogge, sælge videokurser eller andre former for elektronisk formidling, så er internettet stedet hvor det hele sker – dér hvor det sner!

Du vil finde løbende inspiration, og efterhånden som den nye version af Tjen penge online kommer på gaden, vil bloggen være et supplement til bogen.

Jeg håber at I, kære læsere, vil komme med lidt feedback og tanker om det I evt. mangler, så jeg kan målrette den viden jeg bringer her på Tjen penge på nettet. På forhånd tak. 🙂

Leave a Response