Så er første måned i 2017 snart ovre

Som de fleste nok vil have opdaget, så er første måned i 2017 snart ovre. Det er spændende at tage de små korte overblik over hvordan det hele går undervejs i løbet af året. Når du dit mål for denne måned? Har du skiftet noget der har virket godt? Har du ændret noget, som virker knap så godt?

Søndag var sidste dag med salget af e-bogen Tjen penge online til en reduceret pris. Der blev ikke solgt ét eneste eksemplar.

Det er ærlig snak.

Det er også helt i orden. Mange har sikkert været usikre fordi de ikke vidste om de kunne bruge en bog med syv år på bagen. De har haft chancen for at stille deres spørgsmål, og der var en light-version alle kunne hente gratis. Jeg føler i hvert fald selv, at jeg har givet folk et meget ærligt overblik over hvad de kunne få for mindre end det folk gerne betaler for en middagsbuffet hos den lokale kineser.

Der var penge at tjene for dem, som valgte at købe. Men folk fravalgte det.

Kursen er ændret nu.

Ingen vej tilbage.

Næste gang denne titel kommer på gaden er det ude i de lokale boghandlere, at salget sker. Der skal nye boller på suppen. 🙂

Ikke at jeg på nogen måde vil fornærme nogen blandt læserne. Alle er velkomne. Dog kan et velanrettet los i rumpetten være nødvendigt engang imellem, og man må bare erkende, at nogle har det helt forkerte mindset i forhold til det at tjene penge online.

Du kan ikke bruge bogholder-kalkyler til at lave online business. Der skal ske noget, hvis du skal ud af starthullerne, og jo mere gas du giver den, jo bedre vil dine resultater blive.

Nok gav e-bogen ikke gysser på kontoen. Til gengæld begynder der at være ryk i reklamerne, og det var også et tema i e-bogen. 🙂

Fortsat god vind herfra.

Leave a Response