I morgen er det slut – måske, måske ikke…

Jeg havde, som det vil være faste læsere af min private blog bekendt, en dejlig kæreste for lidt over et par år siden, som var en hård nyser når det gjaldt grænsekontrollen i Australien – det velkendte program på TV2. Hun var rigtig konsekvent, og jeg havde jo – blød som jeg nu engang kan være – stor empati med det ægtepar, som havde glemt to stk. frugt de havde fået ombord på flyet. Vistnok en banan og en fersken, hvis jeg husker rigtigt. De stod til en bøde på 200 aus.$., og jeg synes det var så synd, at de skulle have bøden, når manden nu havde tilbudt, at han da bare kunne spise de to stk. frugt i lufthavnen. Hun var på det tidspunkt kompromisløs, og det fik mig til at give Tina titlen “Frk. Konsekvens” – i fredsommeligt kærligt drilleri naturligvis. 🙂


Der er faktisk ting man kan lære af den australske grænsekontrol, for vi er alle sådan, at vi håber vi kan blive “undtagelsen der bekræfter reglen” – hvis bare, og kom nu, åh hjælp…

Den går bare ikke!

Jeg har en rigtig god veninde som for nylig havde samme udfordring op til sommeren. Hun lavede en ændring på sin pris, men tilbød folk, at de kunne tilmelde sig til den oprindelige – og billigere – pris, hvis bare de gjorde det inden en bestemt dato.

Jeg skrev en besked, og udtrykte støtte til ændringen, men samtidig, at jeg godt kunne fortælle, at der VILLE komme et vist pres for at ændre på det – og du har stensikkert allerede gættet det…

Presset kom, og min veninde er blandt de sødeste her på planeten, så hun lod sig jo overtale. En både sød, men også bekymrende ting på den måde, at vi danskere er ved at blive nogle sparsommelige skiderikker.

Hvis jeg kan lære dig noget, der vil spare dig tusindvis af kroner, og så tager 149,- for en ebog om emnet, er det så unfair?

Jeg kunne jo bare tie. Så ville det koste dig tusindvis af kroner.

På samme måde, når jeg kan lære dig at tjene tusindvis af kroner, og så tager 149,- for en ebog om emnet, er det så unfair?

Hvorfor skulle det være det?

Du havde slet ikke kunne læse denne blog, hvis ikke jeg var begyndt at interessere mig for det at tjene penge på nettet i sin fritid. Du ville aldrig have fået denne viden, hvis ikke jeg havde sat mig for at dele denne viden. Jeg kunne have gjort det i en medlemsklub, og tjent penge på det, men sådan er jeg ikke.

Jeg deler gerne viden – og så forventer jeg, at når jeg udgiver en e-bog, så vurderer du tankerne ud fra den værdi du allerede har fået af mine artikler, og så kan du vælge at støtte de projekter du får præsenteret. Hvis ikke der er nogen der køber de e-bøger jeg skriver, så sker der kun én ting: så holder jeg op med at skrive dem. I hvert fald på dansk.

Så hvis du gerne vil have fingrene i den kommende e-bog Tjen penge online 2.0, så husk at købe nu mens denne nye version skrives, for så får du den nye udgave med ganske gratis, når jeg udgiver den senest i efterårsferien. Du har sikkert allerede læst det jeg skrev om e-bogen. Det er opsummeringen af alting omkring online indtjening, og der er virkelig guf på e-bogen, som du får til 149,- men det kan du læse mere om herfra: http://blunck.dk/tjen-penge-online/. Den NYE pris bliver 199,- for den nye version – og den ændrer sig ikke under nogen omstændigheder, uanset hvor mange der stamper i gulvet… 🙂

E-bøger skrives for at dele viden til en pris langt under det ‘almindelige’ forlag kan præstere – og så er valget dit. Vil du skyde genvej via den viden du får, eller vil du prøve at søge denne viden selv? Valget er helt dit eget. Prøv at lave regnestykket. En e-bog til 49,- er tjent ind på én time netto… Hvis ikke det er en god forretning, så ved jeg ikke hvad der er. 🙂

God uge til alle. 🙂

Leave a Response