Al begyndelse starter med os selv

Når vi skal videre med det at tjene penge på nettet i sin fritid, så er der en meget vigtig erkendelse vi alle må have, hvis vi skal drive det til en succes. Det allerførste princip vi alle må lære, er, at al begyndelse starter med os selv.

Du kan ikke give hverken din nabo eller genbo skylden for din manglende succes. Det afhænger alt sammen af dig selv. Du bestemmer hvor mange timer du laver research før du skriver en artikel, og hvor grundigt du tjekker forskellige bannerreklamer, før du forlader din blog.

Alt afhænger af os selv. Vigtig lektion nr. ét i at blive selvstyrende.

Men hvis du har læst lidt på nettet før, så har du sikkert også hørt mottoet “Work smarter, not harder” – og til dét princip hører det faktum, at vi alle kan lære af hinanden.

Jeg kan komme med et konkret eksempel. Jeg havde en snak med en rigtig god veninde, som er i samme branche, og hun undrede sig over, jeg kunne få gang i mit salg af e-bogen Preventing a Divorce via artikler på EzineArticles. Hun er super god til at skrive, så jeg vil så nødig sige det på nogen alt for direkte måde, men hun skrev med det formål at sælge dette produkt – ikke med det udsyn, at ville hjælpe folk til at undgå en skilsmisse.

Lad mig forklare. Jeg vil hjertens gerne hjælpe andre. Salget er en god bonus, men var ikke mit primære sigte med at skrive artiklerne. Det skinner igennem.

Så når DU skal arbejde med det at blive en god blogger, så skal du have et vigtigt budskab du vil ud med, hver gang du sætter dig foran kontrolpanelet.

Leave a Response