Nu er det ikke længere tabu at tale om at tjene penge på nettet

Der er nu en del bloggere, som er begyndt at fortælle om, at de rent faktisk tjener penge på nettet. Da jeg i sin tid startede denne blog, var det kun ganske få, som troede på projektet. Flere har knækket nakken, og har droppet alle tanker om, at tjene penge på nettet. Men nu er mange blevet klogere.

Internettet er det nye sort. På både godt og ondt. 🙂

Vi kan holde kontakten med venner på tværs af jordkloden, vi kan kommunikere med familie via Skype, apps på telefonen m.v. Det er ikke længere tabu, at tale om at være online under en eller anden form.

Det giver helt nye muligheder for en blog, når man ved, at publikum måske læser ens blog mens de er på farten, mens de holder frokostpause, kører i tog eller bus etc. Korte og klare budskaber, og det er præcis det, du bør satse på. En skønsom blanding af videoer, lyd, korte artikler og deling af dine indlæg på de sociale medier – så begynder det at køre for dig.

Så mit bedste råd midt i denne lille påskeferie er, at du læser på denne blog. Du kan hente meget inspiration herinde, og hvis der er noget, du savner mere information om, må du hjertens gerne lægge en kommentar, så jeg ved om jeg har ramt plet. De områder jeg kan have overset vil jeg da gerne skrive mere om, så jeg takker på forhånd for din medvirken.

Fortsat god påske til alle. 🙂

Leave a Response