Nyt udgangspunkt

Jeg brugte en del tid i går på, at få ryddet op i gamle indlæg, hvis tid var udløbet. Enten var produktet gået helt af markedet, eller der var så mange døde links, at det hele ville være omsonst. Det var en langsommelig proces at få gennemgået, hvorefter jeg lod WP Clean Up Optimizer tage sig at en optimering af databasen. Det gik ikke helt godt, for nyeste indlæg var således fra 2014.

Men så var der jo også den lange pause hvor bloggen var helt nede, så mon ikke det går. 🙂

Uanset, så handler det om at komme videre. Der skal nok komme indhold op på bloggen, og i dag vil jeg da lige slå et slag for, at du også husker den lille MORE-kode i WordPress. Du kan godt have det fulde indlæg i dit feed, men det anbefales absolut, at du deler dit indlæg op, så det kun er den første del af artiklen du har på forsiden. Resten kan de interesserede læse.

Nogle WordPress-blogs har lange artikler på forsiden, og det kræver alt for meget scrolling ned af forsiden at komme til det relevante for læserne. Udover det så også, åbenbart, kan give problemer med duplicate content, så er det bare et no go ikke at tage sig af det, så det er hermed gjort.

God weekend. 🙂

Leave a Response