Giv den gas – FULD gas!

Dette indlæg vil måske komme som et chok for nogle læsere, men jeg vover alligevel pelsen. Så må det skræmme vatnisserne væk for evigt, og virkelig sætte energi i dem som gerne VIL noget her i 2014.

Der er intet så elendigt som middelmådighed, hvor folk kommer og tror de kan det hele, alene fordi deres forældre, venner og andre aldrig har fortalt dem, at de har levet på en løgn. Når kompetencerne virkelig er i bund, så er det ENESTE der dur at vække folk!

Man ser det i et program som X-Factor hvor folk synes Blachman er for direkte, men hvorfor det? Underholdningsbranchen er langt hårdere og en enkelt skideballe må være langt mildere end at gå helt på røven fordi ingen havde bollerne til at fortælle én sandheden

På samme måde er det online. Du er nødt til at gøre en forskel med de ting du laver, og du skal være tydelig i din profil. Du vil aldrig kunne behage alle, så nogle VIL blive p*sset af når du siger sandheden, men sådan må det være.

Drømmene om den lynhurtige profit driver nogle mennesker i mange retninger. Nogle få gange er de SÅ tæt på succes, men alligevel giver de op. Dybest set er det fordi de ikke satser hele butikken på at udleve deres drømme. De gider ikke bygge videre på projektet.

Det er præcis hér det hele skiller fårene fra bukkene. Dem som gider følge projekterne til dørs kan score kassen, men de som giver op bygger faktisk videre på fiaskoerne der står i kø så længe de ikke ændrer kurs…

Leave a Response