Musik, kunst og økonomi

På et tidspunkt kendte jeg en gut som var ret god til at lave musik. Han havde lavet nogle rigtig gode tekster, og jeg hjalp ham en del med hans engelske. Han ville gerne gøre alt så perfekt som muligt – den såkaldte perfektionist.

Et af hans mål var, at han gerne ville udgive sin musik. Det var længe før internettet kom med både iTunes og mp3-download m.v. Altså et stykke tid siden.

Han blev aldrig klar til at udgive sit materiale.

Da man allerede dengang var begyndt at tale om reklamefinansieret tv havde jeg talt med ham om at lave musik til reklamer. Det afviste han blankt. Han ville ikke ødelægge sit navn. Selvom jeg nævnte, at man sagtens kunne gøre dette anonymt, så det kun var firmaet der købte musikken der kendte hans identitet var han stædig.

Stædighed på kunstens vegne er velkendt. Nogle af verdens største malere levede fattige liv, fordi de prioriterede kunsten over alt andet. Nogle vil sige, at det var det som gjorde de var geniale. Men jeg vil faktisk sige, at det er præcis det modsatte der gjaldt for dem, for de levede jo kummerlige tilværelser hvor de knap kunne finansiere deres eget liv her på planeten.

Så er det jo jeg kom til at tænke på, at ved at dele historien her på bloggen kan jeg måske få DIG i gang med at tænke over, at nok skal kvaliteten altid være i orden, men kommer du ud over rampen med dine projekter, eller venter du også på ‘det perfekte øjeblik’?

Måske er dit perfekte øjeblik præcis NU. Tænk over det.

God weekend til alle. 🙂

Leave a Response