Hvorfor jeg ikke skriver så tit…

Jeg fik forleden en mail der spurgte mig hvorfor jeg ikke skriver så tit her på denne blog. Jeg vil gerne dele punkter fra mit svar med jer her på bloggen da flere måske har haft samme tanke.

Jeg har TO kriterier for hvornår jeg vælger at skrive:

  1. Jeg skal have noget nyt at sige før jeg skriver
  2. Det jeg skriver skal være relevant for online indtjening

Der findes som bekendt to grupper mennesker: dem der GØR noget ved den viden de får, og så dem der bare læser, og opgiver på forhånd. 🙂

Jeg håber jo, at når jeg har noget nyt at skrive, at det motiverer og inspirerer DIG i din indsats for online indtjening. Samtidig er jeg således indrettet, at jeg ikke bare skriver for at skrive. Lige nu sker der en del på den politiske arena, og det dyrker jeg så på den politiske blog, og på det personlige plan har jeg også arbejdet en del med personlig udvikling siden min mor gik bort den 1. marts i år i en alder af 71.

Efter jeg blev hæftet af Adsense af Google, har jeg samtidig lavet en del research som jeg også har skrevet lidt om på den engelske blog om online indtjening.

Frekvensen har jeg ingen gæt på her på denne danske blog om emnet. Men jeg kan love, at jeg vil overholde mine to kriterier for at sikre, at kvaliteten er i orden NÅR jeg klikker på Udgiv-knappen.

God weekend til alle. 🙂

Leave a Response