Brug TID på at nå dine mål

Jeg så her til fomiddag en god video fra Martin Thorborg – manden bag Jubii – og han har faktisk en rigtig god pointe jeg gerne vil dele med jer i dag. Først videoen:

Der er nemlig noget rigtigt i at alt for mange tænker som ‘lønslaver’ når de skal have deres ide i gang. Det nytter ikke noget at oprette en blog, skrive fire indlæg på den, og så forente at pengene falder ned fra skyerne automatisk. Der SKAL en arbejdsindsats ind i opgaven for at nå sine mål. Men når du så også GØR den indsats, så akkumulerer den sig.

Jeg kan stadig se trafik på indlæg jeg har skrevet for et par år siden, og det giver sammen med nye indlæg pludselig en helt ny mængde trafik. Da jeg i 2011 rundede en million besøg på domænet var jeg glad, og nu er jeg gladere da jeg nu runder de 1½ million besøgende. Trafikken akkumulerer sig både fordi folk søger efter emner jeg har skrevet om, men også fordi jeg naturligvis er blevet bedre til at ANNONCERE mine indlæg på den rigtige måde. Det kræver lidt tilvænning, eksperimentering og justering.

Jeg skulle næppe opgøre antallet af timer jeg har brugt – men til gengæld har hvert eneste indlæg været sjovt. Dét er det alle skal holde fast i. 🙂

Så se at få fingeren ud af gaskanalen.

Leave a Response