Langsigtet indtjening – kvalitet BETALER sig!

Når det gælder det at tjene penge på nettet, så er den langsigtede indtjening baseret på at kvalitet betaler sig. Du finder ganske enkelt ikke noget område hvor kvalitet betaler sig mere end når du blogger. Dine artikler skal bibringe folk værdi – enten i form af noget de kan tjene penge på eller spare tid ved at følge. Du skal altid have dine modtagere i fokus når du skriver.

Hellere nøjes med to månedlige indlæg på en blog end skrive noget vås fire gange om ugen! 🙂

Det har også været gældende på alle mine blogs. Nogle er vokset med lynets hast mens andre har stået mere eller mindre stille. Meget har været afhængig af nye kommentarer, eller snarere manglen på disse. Alt har været forsøgt, både provokationen og opmuntringen, men lige lidt hjælper det.

Jeg påstår, at mange flere ville begynde at kommentere hvis de indså hvor vigtigt det er med backlinks til ens egne blogs. Dels er der SEO-mæssige fordele ved kommentarer, men der er også en placering i din niche, som du mister hvis du UNDLADER at kommentere.

Hvis du gerne vil finde nye læsere til dine artikler på dine blogs, så vil du opdage, at tre-fire kommentarer om dagen vil gøre langt mere for din langsigtede indtjening end alle de programmer visse amerikanske guruer lokker med. Læsere er vigtige, og nye læsere kommer fra relevante blogs. Relevante læsere kommer tilbage når kvaliteten på dine blogs er god.

Derfor kan du optimere din indtjening allerede i denne uge ved at begynde at bruge kommentar-feltet til din egen fordel. 🙂

Leave a Response