Tjen penge med din iPhone

Tjen penge med din iPhone – dels fordi du sparer en masse tid, men også fordi du kan være online på en helt ny måde. For det første kan du, ganske gratis, hente en app, som gør det muligt at vedligeholde din WordPress-blog via din iPhone. Derudover kan du lynhurtigt styre dine Twitter-konti via Twitter-app samt TweetDeck, og hvis du har mere end to Twitter-konti kan du hente yderligere apps.

Men endnu vigtigere, du kan tjene penge på at udvikle apps til iPhone.

Jeg er lige nu ved at læse et hæfte fra Libris om det at udvikle iPhone-apps, og hvis du laver en rigtig god app får du hele Apples salgsstyrke bag dig når du får godkendt en app til salg ad den kanal. Fordelen ved at du selv har en iPhone er, at du kan teste din app før den kommer til salg via iTunes-butikken.

Hvor meget kan du tjene?
Mange tænker straks: “hvad kan jeg dog tjene via den slags apps?” Der er, ganske enkelt, ingen begrænsninger, for har du først fundet en genial ide til en app kunne det jo være noget andre også savnede til deres iPhones. Infomedia, som ledes af Joel Comm (også kendt som Dr. Adsense) udviklede iFart, og denne app solgte flere tusinde eksemplarer inden for de første uger fra udgivelsen.

Selv med en salgspris på 6,- kan dette lynhurtigt blive til RIGTIG MANGE PENGE.

Derfor: har du noget du savner, så tag dig sammen, og lav app’en der dækker dette behov. Før du ved af det har du dækket et voksende marked. Der sælges iPhone som aldrig før, så det er kun med at komme i gang så hurtigt som muligt. Når nogle af mine ideer er omsat til apps skal jeg nok fortælle dig mere om salget, potentialet og hvordan du kan kopiere dette. Men indtil da har jeg stensikkert motiveret dig til også at få fat på Libris-hæftet.

Leave a Response