TJEN penge nu…

Tjen penge nu ved at komme godt i gang. Uanset om du vælger at læse mine egne e-bøger (eller andres), så er det meget vigtigt at bruge forårets energi og drivkraft fremadrettet. For at tjene penge nu skal du sætte dig for, at bruge mindst én time hver uge på at få søsat dit projekt.

Brug lidt omvendt psykologi for at få lidt perspektiver på hvordan du KUNNE tjene penge for at se mulighederne i hvordan du netop kan tjene penge på internet fremfor disse andre “måder”, hvor vi starter med de dårligst lønnede:

  1. Vær underviser på et gymnastikhold – de 4-5000 pr. hold kræver over 25 gange fremmøde, og tager et par timer hver gang. Tilføj forberedelsestid, samtaler med holddeltagere, arbejde med opkrævning af gebyrer m.v. Du ender med en timeløn på under en 50’er.
  2. Bliv kassedame i dit lokale Bilka, Føtex eller Kvickly. Her får du i det mindste mindstelønnen som p.t. er på 97,93/timen. Med mulighed for tillæg på søndagsåbne dage – ikke at forglemme…
  3. Kør taxa. Du deler med vognmanden, så det er ren provision. Kører du 2.500,- ind på 8 timer har du en timeløn på 156,25. Kører du mindre ind, har du naturligvis en mindre timeløn…

Udover jeg ikke nødvendigvis vil anbefale alle at køre taxa (for der er både gode og dårlige dage), så ligger der en morale bag. Når du skriver én artikel på din blog tjener du naturligvis ikke millioner på din første dag. Men når du har skrevet 100 indlæg på din blog begynder søgemaskinen Google at følge med. En artikel jeg havde skrevet var indekseret på Google med en 5.-plads under 1/2 time efter jeg havde skrevet artiklen

Når du så har bannerreklamer der f.eks. giver 30-40,- pr. lead (salg), så kan det lynhurtigt blive til penge hvis du har relevante reklamer på din side. Udover salg via bannere kommer så også Google Adsense til regnestykket, og inden du får set dig om, kan du faktisk lave en helt anstændig indtjening, og tjene penge nu.

Det ENESTE det kræver er, at du kommer i gang, så hvorfor venter du? Kom med på vognen, og begynd at tjene penge nu ved at satse på en online indtjening Du behøver ikke bruge penge på at oprette et domæne. Du kan starte en blog på www.blogger.com og komme i gang med at tjene penge helt gratis. Hvis du søger på Google efter vitser har jeg en femteplads med en gratis blog på Blogger (som du kan finde her: http://ugensvitser.blogspot.com/). Det ER muligt at tjene penge nu, uanset hvad skeptikerne siger. Husk, at skeptikere sjældent producerer noget selv. De er bedre til at hakke på andres produkter. Der er ingen grund til at være i dén gruppe når du kan tjene langt mere på at være optimistisk og dyrke din passion på en blog, vel? 🙂

Leave a Response