Thorborgs Talkshow

Jeg må erkende, at jeg i starten ikke var specielt vild med det første svar jeg fik på spørgsmålet om når folk melder ens mails som spam. Forudsætningen blev i det afsnit defineret som om jeg ville “fuske” mig til at snige en reklame med, og det var slet ikke tanken. I internet marketing er det derimod et alvorligt problem, at mange antispam-systemer bruger højreklik hvorved brugerne kan markere ens mails som spam – også selvom du bruger dobbelt-optin og har link med som folk kan bruge til at fjerne sig fra en liste. Den detalje kan jeg dog sagtens leve med. Vi laver alle vores forudsætninger i de svar vi giver…

Til gengæld synes jeg de mange afsnit af Thorborgs Talkshow er blevet langt bedre med tiden, og Martin Thorborg fortjener stor ros for sit engagement for iværksætterne her i landet. Hvis ikke du kender Thorborgs Talkshow kan du høre det ved at klikke på titlen da du så kommer over til Martins side med alle de forskellige podcasts.

Jeg håber du vil benytte lejligheden til at stemme i forhold til Podcasterprisen 2009. Dette kan du gøre herfra: http://TwitPWR.com/podcasterprisen2009/.

Den eneste kritik nogle engang imellem ville fremføre var nok banderiet, men jeg synes faktisk det er lidt forfriskende at høre en mand, som viser sig engagement ved at give en peptalk i et sprog som kan forstås. På dét område er Martin Thorborg innovativ udover det almindelige, og kedelige.

God weekend til alle. 🙂

Leave a Response