Twitter opdateringer stoppet

Jeg har stoppet Twitter opdateringer her på bloggen. Værktøjet til bloggen fungerer ikke optimalt, og desuden tror jeg det er bedre at holde tingene en smule adskilt. Hvis du er interesseret i at følge mine opdateringer på Twitter kan du jo i forvejen gøre dette direkte:

Her på bloggen koncentrerer vi os om det at tjene penge på nettet i din fritid, og i forhold til dette er det ikke nødvendigvis artikler om Macs eller artikler fra vores private blog som interesserer. Dog håber jeg det kunne inspirere, fordi vi alle kan lære meget af at se hvordan andre skriver.

Jeg følger mange blogs via RSS. Ikke alt læses lige opmærksomt, men jeg har opdaget, at RSS giver mig muligheden for at sortere i ro og mag. Hvis en blog HAR været interessant, vil der med meget stor sandsynlighed komme mere godt fra dén kant. Hvis jeg skulle besøge alle blogs via adresselinjen i browseren ville det tage evigheder, og i dag er mit råd til jer læsere, at sørge for at få styr på jeres RSS-feeds.

Tilføj gerne flere af mine blogs hvis du vil lære mere om blogmediet, og det at skrive mange forskellige artikler. Jeg skriver om meget lige fra politik til vitser, lige fra det at rejse til Frankrig til vores kærlighed til Apple Mac — både designmæssigt, men også funktionelt betragtet. Hvis du gerne vil se en komplet oversigt over mine blogs, så kast et blik over på http://xr.com/henrik.

God weekend til alle. 🙂

Leave a Response