Tjen penge online — e-bogen du bør læse…

Som jeg skrev i artiklen “Nytårsgave til bloggens læsere” så var det faktisk muligt at læse de første to kapitler HELT KVIT OG FRIT. Jeg udsendte en reminder den 23. februar i artiklen “E-bogen Tjen penge online“, og alligevel har kun 3% af bloggens læsere valgt at læse de første to GRATIS kapitler.

Det kan der være flere grunde til:

  • at emnet ikke interesserer alligevel – hvilket jeg tvivler på i en krisetid hvor de fleste sagtens kan bruge en større indtjening
  • at nogle har GLEMT at hente prøvekapitlerne – så får du chancen herfra: http://www.blunck.dk/tjen-penge-online
  • at du ikke er så glad for at skulle læse en tekst. Dét kan der rådes bod på. Jeg vil faktisk indtale teksten på lydformat så du kan tage bogen med på din iPod (eller anden form for MP3-afspiller. Alle som har købt bogen vil få lydfilerne som bonus.

Nu har du chancen for at læse teksten her i Påsken, og jeg håber du vil føle dig inspireret til at komme godt i gang med denne fascinerende branche. Uanset alder, højde, størrelse, køn eller andet har en chance for succes. Hvorfor vente?

Go’ læselyst. 🙂

Leave a Response