Jeg ville gerne, men…

Har du hørt ovennævnte indvending? Stensikkert mange gange. Måske har du endda selv brugt denne undskyldning. Læs denne artikel, og sæt dig for aldrig mere at komme med dårlige undskyldninger.

Nogen ting du bør erkende fra starten af:

  • Der findes ikke nogen blog som skriver sig selv. Hvis du får tilbudt en løsning med automatisk indhold eller gengivelse af andres indhold, så virker det meget ofte ikke. Selv hvis det virker vil det kun give en meget RINGE indtjening.
  • Kvalitetstrafik frem for søgemaskineoptimering alene. Du ønsker naturligvis potentielle kunder, og folk som ønsker at komme tilbage til dine sider. Hvis du satser på Adwords for kunstig trafik, stopper denne når du slutter dine kampagner, og hvis du kun skriver til søgemaskinernes gunst, vil folk ikke tilmelde sig RSS, og dermed ikke følge dig løbende alligevel.
  • Nøglen til online indtjening. Du kommer ikke uden om at du bliver nødt til at investere i din fremtid. Hvis du gerne vil vide mere om at tjene penge online er du nødt til at læse e-bogen "Tjen Penge Online". Du kan læse de første to kapitler ganske gratis hvis du klikker hér: www.blunck.dk/tjen-penge-online.

Hvordan kommer jeg så i gang?
Det første du bør gøre er naturligvis at læse artiklerne på denne blog, og så e-bogen “Tjen penge online”.

Dernæst bør du sætte handling bag de gode ønsker, og dermed komme i gang med at FULDFØRE dine drømme og ideer.

Når du derefter er kommet godt i gang, bør du holde fast, og blive ved med at skrive gode indlæg i din niche. Efterhånden som du får flere og flere faste læsere vil du også opleve, at indtjeningen stiger.

Stay tuned for mere information efterhånden som den frigives her på bloggen. 🙂

Leave a Response