Find passionen

Det undrer mig en smule når folk taler om at de ikke kan tjene penge online. Nogle er for nylig begyndt at tale om den finansielle krise og flere andre undskyldninger for ikke at handle.

Hvad bør du gøre? Hvordan finder du passionen?
Der er to ting du kan gøre for at fremme din situation mens tingene måske står en smule mere stille for netop dig i denne stund. Vil du vide hvad det er?

  1. Find motivationen og passionen om din niche
  2. Ryd op og planlæg din indsats

Find motivationen og passionen om din niche
Når tingene står lidt stille er du nødt til at læse din blog som en udenforstående ville gøre det. Skinner der noget pessimisme igennem (som du ikke ønskede) eller er der noget andet som skurrer når du efter et stykke tid genlæser din tekst?

Misforstå mig ikke. Hvis du kører en politisk blog vil der være ting du er utilfreds med når du beskriver forskellige politiske situationer. Det er helt naturligt. Men hvis du kører en blog om at strikke og din webshop halter, så er der måske noget negativt i din holdning som skinner gennem teksterne. Så kan det være en bedre idé at holde en lille pause med at skrive mens du genfinder grundlaget for at oprette bloggen. Først da kan det betale sig at gå i gang igen.

Hvis først passionen forsvinder, skriver du dårligere, og tjener færre penge på din blog.

Det lyder ufatteligt banalt, men overses alligevel af ganske mange.

Ryd op og planlæg din indsats
Når tingene går en anelse mere roligt kan det ikke betale sig at kaste for mange kampagner på banen, men du kan til gengæld rydde ordentligt op på harddisken så du kan præsentere det allerbedste på en endnu bedre måde. Sats lidt mere på giveaways end før, og giv gratis e-bøger hvis det er det der skal til.

Du kan indsætte links og bannere til forskellige former for affiliate marketing som sagtens kan beløbe sig til en fornuftig indtjening hvis din e-bog eller rapport bliver distribueret blandt mange læsere. Kreativitet skal være tanken bag alle dine handlinger, og det kræver at du genfinder den posiitve ånd for at det virkelig kan blive et godt år — uanset kriser og andre forklaringer… 🙂

God weekend. 🙂

Leave a Response