Status: Undskyld

Jeg må, når jeg gør status over året 2008, starte med at sige undskyld til jer, kære læsere af denne blog. Jeg skrev 161 indlæg i 2007, men kun 70 indlæg på denne blog i 2008. Denne undskyldning er indlæg nr. 71, men alligevel…

[Grafikken er væk efter Screensend.com gik ned]

Der er mange grunde til der har været mindre at skrive om. Dels har der været en omstrukturering af mine blog-aktiviteter til det engelske marked, hvor den engelske blog om netindtjening har haft 29 indlæg i 2. halvår af 2007 mens der blev skrevet 134 artikler her i 2008.

Dernæst har jeg også ændret min prioritering så jeg stræber efter kun at oplyse om danske ting her på den danske blog mens det omvendt er langt mere logisk, at vi ikke annoncerer et dansk produkt på en engelsk blog. 🙂

Hvis I gerne vil have at den danske blog fortsætter så er der flere ting der er vigtige:

  • Tilbagemeldinger. Robert Plank – mester i PHP – startede sin blog med at sige, at der SKULLE 10 kommentarer til før han skrev næste artikel. Han er efterhånden nødt til at være hurtig hvis han skal nå at skrive straks der er kommet 10 kpmmentarer for nogle gange er der både 50-60 kommentarer på hvert nye indlæg…. Wow… Tag gerne del i bloggen. Sig hvad du mener, hvad du savner og hvad du særligt er glad for, så der kan komme mere af det.
  • Ideer. Tæt op af kommentarerne så efterlyses ideer til hvad DU savner. Hvad bakser du med, som du mangler et podcast om? Skriv en kommentar, og se om ikke jeg kan HJÆLPE dig.
  • Læs den bog jeg snart frigiver her på bloggen. “Tjen penge online” bliver frigivet gratis i den forstand at de første to kapitler bliver gratis, og hvis du kan lide teksten kan du købe resten af bogen. På den måde kan alle afgøre med sig selv om det er noget de har lyst til at læse…

Så en helhjertet undskyldning for at der ikke var mere at skrive i år, men de bedste ønsker om et rigtigt GODT NYTÅR til jer alle. 🙂

Leave a Response