Online indtjening kræver SELVdisciplin

Faktum er at udisciplinerede mennesker ikke kan få succes – hverken på en arbejdsplads, i privatlivet, som selvstændige eller noget andet sted. Det at mangle disciplin betyder blandt andet, at man ikke kan sætte sine egne behov til side for at fuldføre noget andet.

En udisciplineret person vil aldrig kunne sætte sig for at tjene en million, og gennemføre projektet når ikke vedkommende er parat til at tage de første skridt:

  • handle på den viden du får
  • arbejde engageret for at fortælle andre om det – både via salgssider, mails til din liste (hvis du har en sådan), nyhedsannoncer på nyhedsgrupper, fora m.v.
  • vedblive med at finjustere til du er helt tilfreds med dine salgstal
  • selvom du kun når den halve million vil du være nået længere fordi du STRÆBTE efter en hel million. Havde du kun stræbt efter en kvart million var du måske begyndt at slappe af ved de 200.000.
  • én succes giver ikke pr. automatik flere af slagsen. Hver gang er en NY udfordring og kræver NY anstrengelse

Disciplinerede mennesker véd, at handling starter løbet

Dem som har lært værdien af disciplin ved også, at handling starter hele løbet. Alt BEGYNDER og SLUTTER når vi enten SÆTTER TING I GANG eller AFSLUTTER DEM. Det lyder banalt, men erkendes åbenbart kun af ganske få.

Jeg er af samme grund i gang med at læse om en mand som netop prøvede mange fejltagelser, men som pludselig bestemte sig for at LAVE OM PÅ STATUS QUO. Hans navn er Stephen Pierce, og du kan selv bestille hans bog. Den er gratis, men dog særdeles værdifuld. Jeg nyder bogen i fulde drag. Det eneste det vil koste dig at få den leveret til døren er dækning af porto. Læs mere i artiklen med titlen “Free Book by Stephen Pierce” som du kan tilgå herfra: http://www.blunck.dk/earning-money-online/?p=90.

Leave a Response