Ingen tvivl om at folk er på ferie

Der er intet overraskende i ovennævnte udtalelse, for naturligvis befinder vi os i sommerferiens højtid. Juli og August er højtid for charterselskaberne, så det er ganske naturligt, at der er en vis nedgang. Internet-aktivitet er ingen undtagelse. Adsense-indtjening er faldet med ca. 35% i forhold til samme tidspunkt sidste måned, og det er altsammen helt fint.

Helt fint, fordi det samtidig må erkendes, at vi har brug for at forny vores repertoire. Vi har alle nogle produkter som har “udtjent” sig selv under den nuværende form. Enten er de blevet til gratis bonus andre steder eller også kunne indholdet måske godt trænge til en kærlig revision. Hvis ikke det oprindelige dokument fulgte med, kan det godt virke uoverskueligt at komme ordentligt i gang med f.eks. den slags revision, men du vil blive glad for det — bagefter.

Alt det du forbereder nu kan gøre, at du kommer en måned eller to foran med artikelskrivning og produktsalg, og det vil afhjælpe stress senere på året før julesæsonen kommer. Følg med, og du vil finde inspiration til hvordan også du kommer videre.

En lille sommertanke:

Husk at handle før din nabo
Husk at rette før dit ekko
Så du ej ender med at være kedelig
Men derimod kan tjene rigelig

Leave a Response