At KUNNE betale sine ting…

Kineserne har et ordsprog i stil med dette:

Den person er sandelig rig
som ikke skylder nogen noget


Nej, det kræver ikke nogen lottogevinst at begynde at nå overfladen. Det kræver ikke noget mirakel at begynde at kunne betale sine ting SAMTIDIG med at regningen kommer — men det kræver viljestyrke at nå det punkt hvor du bare starter din netbank, opretter betalingen og har fået det hele på plads.

Men det er ikke umuligt. Rent faktisk kan du selv nå det punkt hvis du læste mine blogs om præcis det emne, herunder:

At turde gå i gang

Det er nemt at lokke sig selv til at tage fat om en måned, næste år, når ditten eller datten er kommet på plads først, men Valdemar-Atterdag-effekten er den største snebold du nogensinde bliver ved med at skulle kæmpe imod hvis ikke du dropper Don Quixote-kampen mod vindmøller og sætter dig for at komme i gang.

Du vil ikke fortryde når du begynder at se hvilken luksus det er at kunne betale enhver sit. Men du skal turde gå i gang…. Tør du?

PS: Behøver jeg nævne, at de gebyrer du sparer vil kunne finansiere flere gode flasker vin til den bøf du bagefter kan stege med en god samvittighed? 🙂

Leave a Response