Hvad er DIT brand?

Når folk taler om “branding” er der mange, der får himmelvendte øjne. Det er jo noget dyrt noget, der kræver mange penge at komme i gang med, og som kun de færreste kan komme i gang med at opbygge.

Intet kunne være mere forkert!

Du kan skabe dit eget brand helt uden at have en krone på lommen, hvis du GIDER gøre en indsats. Hvis du GIDER finde ud af hvad dit brand skal gå ud på, opretter en blog og begynder at skrive artikler om det. I starten kan du lede trafik gennem din signatur — i såvel e-mails som indlæg på nyhedsgrupper. Dernæst kan du også mere aktivt begynde at beskæftige dig med dit brand på online fora, f.eks. KanDU.dk.

Du skaber et brand ved at være UNIK på dit eget område. Men hvad hjælper det, hvis du ikke ved hvad du vil være unik med? Sæt dig ned, og lav en brainstorm og find ud af hvad du brænder for, og gør måske din hobby til dit kommende erhverv. Hold dig ikke tilbage – ej heller fra kommentar feltet hvis du vil have lidt debat om det at brande sig.

Skal jo undersøge hvad I mangler på én eller anden måde. 🙂

Leave a Response