Ingen aprilsnar herfra

Det er ingen aprilsnar når jeg bekræfter, at WordPress 2.5 er en fantastisk opdatering af blogsoftwaren. Hvis I også bruger blogs til at opdatere kunder, ansatte m.fl. om jeres aktiviteter, så er WordPress nu virkelig kommet ud af børnesygdommene. Kontrolpanelet/skrivebordet er dejligt, lækkert og lyst og behageligt at sidde ved når der er nye informationer der skal viderebringes.

Enkelte afholder sig fra gratis-programmer og går ud og køber et produkt. Det er de, naturligvis, velkomne til at gøre, men jeg mener det lynhurtigt bliver besværligt. Særligt hvis der bagefter er begrænsninger i hvorfra du bagefter kan opdatere din blog. Vi ser nemlig stadig virksomheder og politiske organer der enten slet ikke bruger bloggen som værktøj eller også bruger den væsentligt forkert.

Når du tager på ferie er det fair nok at lade bloggen hvile hvis du er privatperson, men ellers vil det være en god idé at lade en betroet medarbejder assistere dig med at holde kommentarer m.v. friske. Lad evt også et indlæg eller to udkomme mens du er på ferie. Med WordPress kan du på forhånd skrive et indlæg og sætte en bestemt dato på, som du ønsker at artiklen skal udkomme på. Det kunne være en medarbejders jubilæum, et vigtigt forslag eller andre ting som skal nå at “ulme” til du kommer tilbage.

Lad ikke bloggen være nær så farlig som mange håndterer den. Gør den til et aktiv i din virksomhed, og hav gerne flere af dem. Stærkt tilpasset dit publikum på hver af dine blogs naturligvis. Såkaldt differentiering, ikke sandt? 🙂

Leave a Response