Tjen dér hvor du virkelig KAN…

Når man læser den tragiske historie om englændere i en adventistkirke som blev franarret ca. 35 mio kroner så kan jeg ikke helt undgå at undre mig voldsomt. Læs historien her: http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/274738:Udland–Adventister-franarret-millioner.

Hvordan kan nogen tro på 25 gange pengene igen?
Når man tænker på hvor svært det rent faktisk er at overbevise folk om en fordobling eller tredobling, som til gengæld ER mulig, så kan det godt undre, at folk har sat så store pengemængder i spil på så naive ting…

Situationen er nemlig således, at hvis du i dag kun har 1 dollar om ugen i Adsense-indtægter kan du lynhurtigt mangedoble afhængig af arbejdsindsats og indstilling til tingene. Med 1 dollar om ugen er der garanteret ikke den store trafik, og med et lavt udgangspunkt er det også nemmere at skabe en lynhurtig vækst. Det er straks mere tidskrævende at finde nye tricks hvis noget i forvejen er optimeret. 🙂

Når du til gengæld er oppe på 15-20 dollar om ugen er det dermed ikke sikkert du lige så hurtigt som første gang kan ti-doble medmindre du så genererer trafik ad andre veje. Glæd dig: for grundig SEO kommer der mere om her på bloggen. Ganske som du også kan skabe væsentlig trafik ved at bruge nogle meget elementære tricks. Men i første omgang bør du også se det foregående indlæg her på bloggen. Hent den gratis rapport, få den læst, og giv dig selv lidt baggrundsviden for de ting som ER mulige.

Leave a Response