QuickSilver — en supergod start

Godt Nytår til alle bloggens læsere. Håber I er kommet godt ind i det nye år. 🙂

Jeg vil hermed gerne anbefale, at I som årets første betragtning får set nærmere på e-mail kurset "QuickSilver". Der er nu langt over 20 lektioner, og jeg kan efter gennemgang af kurset sige, at du er i sikre hænder ved at kigge på det kursus. Uanset om du er nybegynder eller blot vil have frisket op til ny inspiration her i løbet af de kolde vinteraftener, så kan du glæde dig over at Britt Malka med velkendte pædagogiske evner, ganske som i sine it-hæfter, guider dig gennem alle de grundlæggende skridt. Du VIL tjene pengene hjem allerede i løbet af den første måned, og du vil få mulighed for at tjene endnu flere.

Det har altid været mit princip, at der ikke er nogen grund til at genopfinde hjulet. Hvis en anden person skriver et bedre introduktionsprodukt som har potentiale til at vokse til et gyldent produkt, så har det min varmeste anbefaling. 🙂
De som taler godt engelsk vil straks bemærke mit indirekte ordspil på QuickSILVER i forhold til GOLD eller GOLDEN når jeg skriver “vokse til et gyldent produkt.” 😉
Hvis ikke du bemærkede det, vil jeg henskrive det til, at du muligvis er stået sent op efter at have knaldet en masse fyrværkeri af.

Derfor anbefales det, at du læser nærmere om produktet her: http://www.netpenge.info/quicksilver/

Leave a Response