Hvis en gut på 23 kan, hvorfor kan DU så ikke også? :-)

Bliv ikke overrasket, hvis 2008 bliver det år hvor du får allerflest los i rumpetten. Der er så mange inspirerende eksempler derude, og hver især vil få en plads og blive nævnt her på bloggen straks jeg opdager dem.

Som så mange andre havde en kort mail fra denne marketingmand ligget og ventet, og jeg havde andre ting jeg nåede at kigge på i løbet af dagen. Jeg har købt et af mandens glimrende produkter, men en ny blog og nye artikler når manden havde nået 10 kommentarer til sit første indlæg var ikke noget der umiddelbart fangede min interesse….

Jeg tog fejl! Robert C. Plank har lavet en af de mest lovende blogs. Dette være sagt efter kun ét indlæg…. Du tror garanteret jeg har sprunget en sikring, men dette er ikke tilfældet. Gå straks over på hans side og læs artiklen. Hvis du først læser denne artikel flere uger senere, så er det allerførste artikel der er tale om….

Du finder hans blog her: http://www.robertplank.com. God læselyst. 🙂

Leave a Response