UNIKT indhold

Der er lige kommet et produkt på gaden, hvor man under dække af at kalde det “PLR Pro” vil forsøge at fortælle dig, at når der kun er 200 der får samme artikel, så skulle dette være unikt indhold i forhold til andre sites. Der bruges en matematik i salgsbrevet som, mildest talt, må kaldes dubiøs.

Lad os være ærlige — ved du hvad "unikt" betyder?

HVIS du forstår betydningen af ordet unikt, så vil du også allerede have indset, at du ikke kan købe dig til indhold. Køb af artikler som om det var indhold (content) på din hjemmeside virker IKKE. Du må gerne afprøve det, og for min skyld må du hellere end gerne brænde fingrene, men kom ikke og piv her på domænet efter du er blevet blacklistet for dobbelt indhold på din hjemmeside.

Konsekvenserne skal naturligvis være store når nogen snyder. Det betaler sig ikke for de andre webejere hvis det blev tilladt at nogle kom sovende til deres indhold – og dermed, mere eller mindre, sovende til f.eks. en Google Adsense indtægt.

Hvad kan jeg gøre, hvis jeg ikke er god til at skrive?

Lad os vende spørgsmålet: hvad gør du, hvis du ikke er god til at klippe hæk? Får du en anden til at klippe den, eller lader du den vokse frit? Kan du se pointen?….. 😉

Altså: hvis det at skrive ikke er din stærkeste side, så skal du måske satse mere på forhandler-salg (affiliate marketing) eller hvis du er bedre til at tale end til at skrive, så sats på dén del af det. Men glem ikke: du kan altid finde folk som kan skrive en tekst for dig. Det kræver blot at du finder en seriøs partner til at sikre dig en ordentlig kommunikation.

UNIKT betyder unikt!

Afslutningsvis kan det også siges således, at hvis du har en artikel som du ændrer mindst 30% på, så kan du også opnå unikt indhold. Men du skal være særligt opmærksom på, at du ikke må stjæle andres indhold, så hvis du skal bruge tekster så gå på public domain steder hvor du kan hente indhold du bagefter kunne bruge uden at nogen bliver fornærmede…

Carpe diem. 🙂

Leave a Response