Hvorfor flertallet fejler

Der tjenes ingen penge hvis ikke der skrides til handling. Det er en underlig fordom nogle mennesker har, at det at være selvstændig ikke skulle kræve en indsats. Men vi har en underlig situation her i landet for enhver er sig selv nærmest…

Det dur ikke – netværkssamfundet

Ganske som der aldrig har været blogget så meget som nu, podcastet som nu, videocastet som nu, så er det også et faktum at uden netværk, så dur det ganske enkelt ikke. Hvorfor ikke sparre gensidigt ved at deltage med kommentarer, feedback, selv tjekke anbefalede produkter? Kort og godt, hvorfor ikke sikre, at DU får succes?

“Jamen, jeg skal bare lige…”

Gu’ skal du ej! Fingeren ud af gaskanalen. 🙂 De af jer, der intet har gjort for jeres online tilstedeværelse kan ikke påstå, det ikke er muligt at skabe en online indkomst, for I aner intet om det før I afprøver tingene… Før nogen er berettiget til at udtale sig, kræver det en indsats.

Derfor: god arbejdslyst.

Leave a Response