Du vil aldrig kunne behage alle

Du bliver nødt til at erkende dette princip før eller siden.

Uanset hvad du gør, hvad du prøver, hvad du laver, hvad du sælger, hvad du forhandler….. Ikke alle vil være 100% tilfredse.
Du vil ikke høre en lyd fra de 99% som er meget tilfredse. De vender blot tilbage og køber igen. Men den sidste procent er den sværeste – fordi den er den højest råbende. Denne gruppe har siden børnehaven været vant til at få ret, og selvom ti-femten forskellige står for skud, så er selv deres nærmeste next-on-the-list den dag de ikke får deres vilje. De kender ikke til lojalitet, og du ville aldrig kunne få en undskyldning fra dem om det så var bøjet i neon at de tog fejl. 🙂

Gør dig selv en stor tjeneste – beslut dig for at blive fri for den slags, straks

Det er bl.a. en af grundene til at der findes pengene retur garantier på en del produkter.
Og en af grundene til at det kan betale sig at betale dem retur selv på et produkt hvor garantien ikke er nævnt.

Som hovedregel kan siges at brokkehoveder vil have garanti på alt – også, om nødvendigt, på et produkt til 4.95$.
De TØR ikke kræve det samme af Microsoft. Prøv at læse betingelserne før du åbner pakken. Der står udtrykkeligt at hvis du ikke bryder dig om betingelserne kan du bare tilbagelevere UDEN at åbne pakken. Hvor mange åbner for bagefter returnere? Nej, vel.
Ville de spise halvdelen af madpakken de købte i smørrebrødsbutikken for bagefter at levere det tilbage og sige: “Desværre. Det smagte ikke helt så godt, som jeg havde regnet med!”?? Nej, vel.

Lad det være sagt med det samme: brokhoveder kan lige så godt få deres penge tilbage straks. Du spilder en masse tid på folk som i forvejen har sat sig for at du er det store dyr i Åbenbaringen….

Vær optimist

Hvis ikke du allerede har læst om optimisme så kast et blik på artiklen “Dramatisk forbedring af din indtjening”.

Jeg har mottoet “Carpe diem” som fast princip. Lær af dine fejl, erkend og bearbejd dine svage sider og stå fast ved at livet er for kort til negative mennesker. Det er derfor livet bliver sjovere jo lettere man har ved at smile… 🙂

Leave a Response