Genialt eller profitabelt?

Under denne overskrift var der i dag en marketingmand (Ben Shaffer) der fortalte om sine erfaringer med forskellige produkter hvoraf nogle viste sig at være profitable mens andre (mere geniale) produkter ikke var det. Der er noget rigtigt i, at vi ikke altid ved hvad der sælger bedst. Et produkt med middelmådige chancer kan vise sig at blive en kæmpesucces, hvis den kommer på markedet på det præcis rigtige tidspunkt.

Giv aldrig op!
Du har sikkert hørt, at både jeg og rigtig mange andre fortæller dig, at du “aldrig må give op”! På amerikansk siges det: “Quitters are losers!” (de som opgiver er tabere!) – intet kunne være mere rigtigt indenfor dette område. Du kan ikke tjene penge online hvis du tror du bare kan hente en manual som du bare følger slavisk og så kommer pengene ind på kontoen hver måned. Sådanne produkter skal ofte købes.

“Ja, ja. Nu begynder han igen at tale om at købe sine produkter!” tænker du måske… 🙂

Intet kunne være fjernere fra sandheden. Faktisk er den danske blog en hobby, og bliver ikke andet. Det er et naivt forsøg på, at få bragt de få, der gider gøre indsatsen, med på vognen. Resten vil være præcis lige så passive indtil næste blogindlæg, som de har været indtil nu. Hvis du synes det er arrogant skulle du enten prøve selv at vedligeholde en blog – ordentlig research tager tid… 🙂

Folk siger man ikke kan tjene penge online
Folk siger så meget. Hvis det var denne logik, der var den rigtige, så ville alle også fortsat tro at jorden var flad og at solen roterer rundt om jorden. Det er nok en af de største omvæltninger for selv de værste skeptikere, at man rent faktisk KAN tjene penge online – uden shop, uden lokaler, uden ansatte, uden opstartskapital. Det bliver naturligvis nemmere hvis du har en tusse eller to til at investere i din grundlæggende viden. Men det kan lade sig gøre gratis. Det vil så blot slide ganske meget på din egen tid. Tid er det eneste vi alle får det samme af hver dag: 24 timer – uanset om du er rig eller fattig.

Ny ressource til dig der stadig er skeptisk…
Jeg har rigtig mange megabytes med dusinvis projekter. Rigtig mange af disse projekter KAN bringes til at indbringe rigtig mange penge. Alt lige fra e-bøger til rapporter til gode ideer, super-links m.v. Alt dette bliver nu samlet på en cd som vil blive udbudt til salg når den udkommer den 1. august 2007. Til den tid vil cd’en blive prissat til 299,-/stk.

Du vil bl.a. kunne finde følgende:

  • Super-links – Links af høj kvalitet hvor du kan gå direkte i gang
  • Oversigt over alle projekterne så du kan hoppe rundt på cd’en og finde lige præcis det du har savnet til din egen webshop

Hvis du – allerede nu – vil sikre dig en kopi af denne cd, så kan du gøre det til kun 149,-/stk.

Du kan vælge mellem at betale via PayPal eller eWire her:

http://www.blunck.dk/tjenfritid/ressourcer/betaling-cd.htm

Eller direkte til konto i Skandiabanken, som er:

Reg: 6610 – Konto: 0004255117

Husk at angive en leveringsadresse til cd’en når du betaler.

Leave a Response