Noget du garanteret IKKE har

Der er rigtig mange, som mangler en vejledning til PayPal. Systemet findes på engelsk, men desværre ikke på dansk. Desværre fordi der er rigtig mange danskere med brandgode ideer, som netop ikke kan læse, skrive og tale engelsk. Enkelte kan det til husbehov, og endnu færre kan klare sig på sproget.

Hele ideen startede med at problemet blev nævnt på en community-gruppe. Da jeg i går aftes læste om problemet kom jeg straks til at tænke nærmere over ideen, og hvorfor ikke give folk dét de mangler for at komme i gang? Ingen er åbenbart kommet på ideen før mig

Opdatering den 5. juni 2007:

Det viser sig – jvfr. kommentarer – at der er et hæfte på vej om emnet. Jeg vil holde Blog-læserne opdaterede når det dukker op.
Tak til Britt for at gøre mig opmærksom på hendes indsats, så vi ikke begge brugte tid på det samme emne. 🙂

God Grundlovsdag til alle. 🙂

Leave a Response