Browsershots

Jeg må helt klart erklære mig ganske imponeret over den service man finder på http://browsershots.org/. Det er helt genialt at man f.eks. kan få testet sin side under følgende browsere:

Din side kan blive testet under disse browsere.

Der står faktisk på deres forside, at “Browsershots tager skærmdumps af dit webdesign i forskellige browsere. Det er en gratis open source online service skabt af Johann C. Rocholl. Når du skriver din hjemmesides adresse ind i feltet, tilføjes det til jobkøen. En række enkeltstående computere vil herefter åbne dit websted i deres browser. De vil derefter tage et skærmdump, og uploade det til den centrale server her på stedet.”

Sådanne projekter fortjener støtte via omtale. Det er medvirkende til at teste dit webdesign under langt flere browsere end de fleste sådan umiddelbart har adgang til. Især Safari-browseren ser jeg frem til den dag vi anskaffer os Macs, for jeg har hørt og set så meget godt om den browser, at selv Firefox kan få kamp til stregen. 🙂

Så næste gang du skal offentliggøre nyt webdesign, så tester du naturligvis først på http://browsershots.org/.


Et gratis tip kan spare dig for meget. Det er skattefrit, og giver dig flere ressourcer til at komme godt videre.


Leave a Response