Brug nu mini-ferien fornuftigt

Først og fremmest en hilsen til alle læsere af bloggen, uanset om du er religiøst indstillet eller ej. Klik her: En lille påskehilsen til alle.

Nu er det jo ikke alle der bruger fridagene på at gå i kirke eller synagoge. Nogle skal kigge på sine haver, andre skal have malet plankeværket m.v. Men jeg vil alligevel godt opmuntre dig til at overveje om ikke du også kunne bruge lidt tid på nogle af alle de e-bøger der er anbefalet bl.a. her i Bloggen men også på andre sites. Under Blogdeling lige under Kategori-oversigten finder du en masse rigtig gode links, så uanset om det er Tips & Tricks til IT-problemer eller Bloggen Netpenge kan du også dér finde gode ressourcer.

Brug nu tiden fornuftigt. God Påske. 🙂

PS: Hvorvidt næste tema udkommer i morgen får I alle at se. Men ellers kan I jo altid glæde jer over, at jeg skriver når “inspirationen råder”…. 😉

Leave a Response