Bevar tilliden

Det er sørgeligt at se marketing-folk drive gæk med potentielle kunder gennem fordrejninger. Lad os se om du kan gennemskue det. Se på følgende billede:

Willie Crawford-tallet passer ganske enkelt ikke.

….Så du det?

59876 / 47 = 1.273,957 e-bøger….

Hvordan mon den sidste 0,957 e-Bog har set ud? 😉

1273 * 47 = 59.831$
1274 * 47 = 59.878$

Jeg er godt klar over nogle gerne vil bruge undskyldningen, at “det er nok bare en tastefejl.” Tror du på det, så tror du på alt. Husk salgsbrevet er dit førstehåndsindtryk af leverandøren – derfor er det vigtigt, at du bevarer en sans for sund kildekritik. Din tegnebog og dit Visakort bør være langt mere værd end bare at blive brugt alene fordi vilde påstande skrives i en tekstboks, ikke sandt? 🙂


Jeg er klar over man normalt bør undlade at skrive den 1. april pga faren for at folk tror der er tale om en “aprilsnar”. Men i dette tilfælde fandt jeg det vigtigt lige at komme med en kommentar til noget jeg fandt åbenlyst underligt.


Vær altid på vagt. Hvis noget lyder for godt til at være sandt, så er det som regel også tilfældet.
Lyt kun til fornuftige råd. Bevar tilliden. Den bør være gensidig. Når først den knækker, så er der intet tilbage.

It’s a jungle “out there”…. 😉

Leave a Response