Dér hvor salget skabes

Når der skal skabes et salg, forenes en hel del forskellige handlinger. Helt overordnet er det et behov der forventes dækket ved at efterspørgslen (købet) dækker udbuddet (salget). Eller sagt lidt mere enkelt: kunden forventer at kunne løse et helt specifikt problem ved hjælp af dit produkt. Nogle gange er det flere behov der løses samtidig. Det gør kun produktet endnu mere efterspurgt.

Ikke desto mindre er der også nogle helt bestemte faktorer der kan hjælpe med at udløse salget, og her kommer Alex Sysoef ind i billedet. Han har skrevet e-Bogen “PayPal Firesale Motivator” som han sælger til 9,99$ – en halvtredser i danske penge. Du kan købe e-Bogen ved at klikke her: PayPal Firesale Motivator.

Lad det være sagt med det samme: du kan allerede begynde at tjene din investering hjem ved at viderebringe linket på din egen hjemmeside når du selv har købt, samtidig med at du altså kan hjælpe en masse mennesker med at automatisere en proces, der ellers kan tage mange timer at få fuldt overblik over.

Hvis ikke det er en halvtredser værd… 🙂

Leave a Response