Ikke kun én gratis e-bog, men ti

Du har set tilbuddet med at du kan få én gratis e-Bog før, og har sikkert også taget imod et sådant tilbud før. Du kan blive helt overrasket hvis du også begynder at læse sådan en e-Bog. Der er faktisk flere timers god lærdom i flere af dem der udgives rundt omkring.

Hvis de hidtil blot har ligget som pdf-filer på dit skrivebord var det måske på tide, at få sendt en af dem til printeren. Kom dog i gang med den dejlige oplevelse det er, at kunne hente en bog online – uanset om den lokale boghandler har åbent. Online er der 24×7 alle ugens dage hele året. Også når det er skudår… 🙂

Hvis du mangler lidt e-bøger, er der interessant materiale her – flere af dem med ret til at du selv videregiver dem. Læs mere her: 10 GRATIS E-BØGER.

God læselyst. 🙂

Leave a Response