Send ALDRIG 2 mails samme dag til en liste

Jeg har lige frameldt mig Rich xxxxxxxxx’s liste – ikke fordi han leverer noget dårligt produkt, men fordi jeg ikke gider modtage mails 2 gange, flere gange.
OK. Baggrund. Manden annoncerer tilbud, og når han ikke får nok respons sender han en mail ud 10 dage efter at han allerede havde lukket sit salg for at få folk til at skrive sig på venteliste.


 

Rich fik besked... :-)

 


Jeg reagerede, som du kan se ovenfor på dette, for – helt ærligt – jeg vil hellere bruge tre timer på at lede efter et ordentligt produkt til jer end jeg gider klappe denne gut på skulderen ved at skabe en masse mere trafik på hans Blog.

Så en meget god lektion for internet markedsføring må helt klart være: pas på hvordan du kommunikerer med din liste. Når folk har travlt er der ingen grund til at spilde folks tid med en indledning i stil med: “Undskyld jeg skriver til dig anden gang……”

Hvorfor ikke hellere være langt mere pro-aktiv, og sige det som det er: “Vi taler lige sammen igen, fordi jeg lige er faldet over dette brandgode tilbud, som…..” ???

Sådan kan det gøres… 🙂 Skaber langt mindre irritation, og man kommer direkte til pointen.

Desuden: hvis man kommunikerer med hele verden (som man jo typisk gør, hvis man har en engelsk liste), så tag dog hensyn til, at planeten er inddelt i 24 tidszoner. Afsendelse af et tilbud under 10-12 timer før det udløber er lettere tosset. Tænk på, at folk sover, spiser, hygger m.v. De sidder jo ikke lige og venter på DIN mail, vel?

God weekend. 🙂

Leave a Response