Ikke alt der skinner er guld…

Det vil ikke komme som nogen overraskelse for dem som også har læst flere af mine andre sider at jeg er ganske fascineret af mange af de tips Joel Comm bringer videre – FORDI de virker.

På samme måde er der også andre der her på stedet får plads NÅR de leverer ordentlige produkter. Til gengæld er jeg også hudløst ærlig når noget bestemt ikke lever op til den kvalitet man bør kunne forvente af et produkt.

Sådan et produkt er bl.a. Cody Moya’s Adsense-skabeloner. De er (for at sige det mildt) meget amatøragtige når man sammenligner med den gratis julegave som Joel Comm præsenterede sine abonnenter for. Den forsmag på Joel Comms skabeloner gør mig ikke et sekund i tvivl. Hvis du noget sted får lejlighed til at vælge, så gå efter Joel Comms skabeloner. De koster, indrømmet, en smule mere – men du får altså også (rent programmeringsmæssigt) noget kode, der er langt nemmere at finde rundt i, og som er langt mere effektiv i forhold til at generere reklamer.

Så for at undgå enhver misforståelse: du vil ALDRIG finde en anbefaling af noget jeg ikke kan stå ved 100%, og på samme måde er jeg den første til at advare læserne hvis noget, der tidligere har fungeret viser sig ikke længere at fungere.

Honesty is ALWAYS the best policy.

Leave a Response